KURUCUMUZDAN:

Çok Değerli Veliler,

En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için her türlü fedakârlığa hazırız. Onların başarılı, çevresi ile uyumlu, kötü alışkanlıklardan uzak, kendine güvenen, ne istediğini bilen, istediğini elde etmek için çalışan, ailesini, ülkesini ve milletini seven ve sayan, kısacası iyi yetişmiş bireyler olmalarını istiyoruz. Hepimiz biliyoruz ki, istediklerimize ulaşmanın yolu iyi bir eğitimden geçiyor.

Eğitim öğretim faaliyetlerinde insan unsuru çok önemlidir. Anasınıfından başlayarak mezuniyet sonrası eğitime kadar eğitimin vazgeçilmez ve en önemli unsuru eğitmendir. Eğitmenin işini ve çocuğu sevmesi, amatör bir ruhla ve profesyonel bir iş ahlakı ile çalışması, ekip çalışmasına yatkın olması, kötü alışkanlıklardan uzak, rol model olabilen bir donanıma sahip olması önemlidir. Özel Artı Koleji bu önemin farkında olan bir ekip tarafından sevk ve idare edilmektedir.

Çocuklarımız farklı zekâ seviyeleri, yetenekleri ve kapasiteleri ile eğitim öğretim hayatına başlayacaklar. Ülkemizin temel gerçeği akademik başarıya göre bir sıralama sınavının yapılıyor ve çocuklarımızın geleceğini bu sınavın belirliyor olmasıdır. Okulumuz, çocuklarımızın kapasitelerini tam kullanmalarını sağlamak üzere yapılandırılmıştır. Akademik başarıyı önemsiyoruz. Okulumuz kültürel ve sportif faaliyetleri ihmal etmeden akademik başarıyı önceleyen bir yapılanma içindedir.

Çocuklarımıza hangi modeli çizersek çizelim akran eğitimi, yani birbirine uyum sağlama ve birbirini taklit etme duygusu baskın olacaktır. Butik okulların sadece öğrenciyi değil, sosyal çevresini de kontrol edebilme gibi bir avantajı vardır. Çocuklarımız kalabalıkların içinde kaybolmaz.

Bir akademisyen olarak yıllardır eğitim öğretim faaliyetlerinin içindeyim. Özgeçmişimde anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde eğitim öğretim sorumluluğum var. Eğitim hizmetlerini seviyorum, okulumuzun eğitim öğretim faaliyetlerini zevkle takip edeceğimden emin olabilirsiniz.

Bu ülkenin geleceği için donanımlı bireyler yetiştirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.

Prof.Dr.Bülent TOPUZ

Artı Koleji Kurucusu